Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2018/10
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2018/10

Sziasztok! Ma a szokásos pénteki lakásválogatással jelentkezünk nektek, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és válogassatok kedvetekre!

 

Zichy Jenő utcai lakás

Egyedi, különleges hangulatú lakás eladó a pesti Broadway-n. A budapesti ingatlan 77 nm területű, melyben 2 nagyméretű, világos, napfényes, utcára néző szoba van (ezek külön bejárattal is rendelkeznek, valamint egymásból is megközelíthetőek), plusz egy hall és egy cselédszoba (ami jelenleg gardróbszobaként funkcionál). Az eladó lakásban megtalálható ezen kívül konyha, kamra, előszoba, fürdőszoba, és külön WC. A belmagasság jóvoltából könnyen galériázható, illetve akár két külön lakássá is (vissza)alakítható. Ez az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel is rendelkezik, metrók, villamosok, troli található a közvetlen közelében: Oktogon, Nyugati, Opera 5 perc sétára található, a Deák tér is kb. 10 perc gyalogútra van a lakástól. Befektetőknek is ideális – de magáncélra is “első látásra beleszeretős”.

Irányár: 40.900.000 Ft

no images were found

 


Erzsébet körúti lakás

Budapesten, a VII. kerületben (Belső-Erzsébetvárosban), az Erzsébet körúton kínálunk eladásra egy 85 nm-es lakást. Az ingatlan IV. emeleti, egy liftes, polgári épületben található, ablakai az utcára néznek. Ebben az eladó lakásban 2 szoba kapott helyet, valamint többek között konyha, hall, tároló helyiség és egy pince is tartozik hozzá. Az ingatlan körbejárható, igény esetén plusz 1 szoba is kialakítható benne. Jelenleg rövid távú kiadásra használják.

Irányár: 44.000.000 Ft

no images were found

 


Dohány utcai lakás

Eladó Budapesten, a Dohány utcában egy ízlésesen felújított lakás, utcai nézettel. 60 nm területén 2 szoba kapott helyet, mindkettő kilátással a Zsinagógára. Az eladó ingatlanon belül a konyha elszeparált, ablakkal is rendelkezik, illetve a többi helyiséghez hasonlóan jó fényviszonyokkal. A fűtés- és a melegvíz ellátásról combi cirkó kazán gondoskodik a lakásban. A bútorok a budapesti ingatlan vételárának részét képezik. 

Irányár: 48.000.000 Ft

no images were found

 


Üllői úti lakás

Közszolgálati Egyetemre és Ludovika térre néző lakást kínálunk eladásra a IX. kerületben. A budapesti ingatlan egy polgári lakás 3. emeletén található, melynek tetőfelújítása folyamatban van. A lakásban 2 plusz 1 fél szoba van, 2 fürdőszoba és 2 hálószoba is tartozik hozzá, valamint kamra és pince is a részét képezi. A napfényes eladó ingatlanba extraként hűtő-fűtő klíma lett beszerelve.

Irányár: 35.900.000 Ft

no images were found

 


Klauzál téri lakás

Budapest VII. kerületének keresett részén, a Klauzál téren eladó ez a teljesen felújított, 48nm-es, 2 szobás lakás, egy polgári épület 2. emeletén. Az ingatlan nagy belmagassággal rendelkezik, teljesen bútorozva és felszerelve várja leendő tulajdonosát. Az eladó lakás felszereltségéhez a következők tartoznak: biztonsági ajtó, hangszigetelt oldalfalak, hőszigetelt mennyezet, klíma, felújított hő- és hangszigetelő ablakok, gyönyörű eredeti spaletták. Befektetés szempontjából ideális választás ez a budapesti ingatlan, jelenleg is rövid távú kiadásra használják.

Irányár: 45.900.000 Ft

no images were found

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu