Főoldal>Tippek, érdekességek>2018 lakberendezési trendjei
Tippek, érdekességek

2018 lakberendezési trendjei

Beléptünk 2018-ba, már a második hetet tapossuk, és kezdenek elülni az újévi fogadalmak betartását bizonygató beszélgetések, melyek vagy megvalósulnak, vagy nem. Ami viszont biztos, és eljön az új évvel együtt, azok az új lakberendezési trendek.

 

Virágminták, mintás virágok

Nagy levelű, trópusi növényminták lepték el tavaly minden üzlet home decor részlegét. A virágok többnyire minden évben megjelennek valamilyen formában, a levélnövények most nem csak függönyre nyomott mintaként mutatkoznak. Gyönyörű , mintás levelű szobanövények lephetik el otthonunkat. De a virágmintákat kedvelőknek is kedvez az év, nem is akármilyen absztrakt jelleggel átgondolt motívumokkal találkozhatunk.

Beton látványa

Nagyon megfizethető és nagy benyomást tesz a beton, mint dekorelem, ezért válik hangsúlyossá 2018-ban. Lehet alkalmazni a padlón, konyhapultként, vagy legyen az egy betonhatású, nyers fal, esetleg egy váza a beton egyszerűen jól mutat.

Réz

Búcsút mondhatunk a rozsdamentes acélnak és szépen kipolírozott króm felületeknek, jön a réz. A réz látványa melegséggel és finomsággal tölti be a helyiséget, ellentétben az acéllal.

Geometrikus minták

Nem nevezhetjük új trendnek hasonlóképpen a virágdekorhoz vagy a rézhez a geometrikus minták megjelenését, de ebben az évben kicsit még drámaibbá válnak. Az erős, elénk színek és a nagyméretű minták kombinációja garantáltan emlékezetes lesz.

Millenniumi pink

2017 nagy slágere volt a rózsaszínnek ez a kicsit fakó, kicsit pasztell árnyalata, ami úgy tűnik nem kopik ki a divatból idén sem. Nagyon kellemes ez a szín, elég egy jól megválasztott bútordarab és meghatározza az egész helyiséget. Igazán mutatós lehet semleges színek környezetében, de ugyanúgy kiemelkedő bordó mellett, de a merészek egy kontrasztos zölddel alkalmazzák.

Fekete fehér

A valóban időtlen, a fekete fehér dizájn kicsit megújulva újra ás újra előtérbe kerül. A fekete és fehér olyan vizuális kontrasztot teremt, mely az egyensúly, és merészség érzését kelti otthonunkban.

Bársony bútorok

Korábban a bársonyt régimódinak bélyegezték meg, ám ma már egyszerre váltja ki bennünk a luxus és funky, fiatalos hangulatot. Ez a sokrétű anyag nagy figyelmet kap. És ne feledjük, még kényelmes is!

Gazdag színek

Az említett millenniumi pink néven futó színárnyalat mellet, 2018 a vibráló, gazdag, erőteljes színekről szól. Türkíz, burgundi, indigókék, élénk lila, élénk narancs, smaragdzöld, piros és természetesen a mustársárga nagy teret hódítanak a lakásokban.

 

 


Ha eladó/kiadó budapesti lakást, házat keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu