Főoldal>Tippek, érdekességek>5 lakberendezési megoldás, ami borzalmasan sikerült- Ezeket ne kövesd el otthon!
Tippek, érdekességek

5 lakberendezési megoldás, ami borzalmasan sikerült- Ezeket ne kövesd el otthon!

Az elmúlt időszakban többször osztottunk meg veletek olyan lakberendezési tippeket, amelyeket könnyedén fel tudtatok használni otthonaitokban, a legtöbb esetben komolyabb anyagi befektetés nélkül is. Ma viszont kifejezetten rosszul,  mondhatni borzalmasan elsült DIY megoldásokat, dekor ötleteket gyűjtöttünk össze nektek annak érdekében, hogy ilyen bakikat még véletlenül se hozzatok össze az otthoni csinosítgatás során.

Nem egyszer hangsúlyoztuk már eben a rovatunkban, hogy az a legfontosabb a lakberendezés során, hogy hozzátok közel álló színeket, formákat használjatok, ami tükrözi a személyiségeteket, de ennél a hálószobánál a kelleténél jóval több rózsaszín kapott helyet.

A megfelelő színek kombinálása remekül fel tud dobni bármilyen lakást, de arra már nem figyelt ennek a szobának a dekorálója, hogy a társalgójából egy szoba méretű dinnyét “varázsolt”.

Az otthoni kreatív ötleteknek a minták használata sem szab gátat, bátran használhattok pöttyöset, csíkosat, de ezt először mindenképpen át kell gondolni, hogy nehogy ti is ilyen eredményre jussatok. Kicsit sok a kockás, ugye?

 Ha már a mintáknál járunk, ősszel előkerülnek a meleg, barnás, narancsos árnyalatok a lakás minden pontján, azonban ha nem szeretnétek nagymamáitok otthonát előidézni a barátok és a család gondolataiban, ezt a megoldást inkább hanyagoljátok.

 A sor legvégére egy olyan otthoni “dekorációt” mutatunk, ami talán keveseknél fordul elő, de annál rémisztőbb lehet barátaink számára, ha ilyen szobában kell egy összejövetelen csevegniük. Nem biztos, hogy őszinte lenne a mosolyuk.

 

 


 Ha vannak ennél sokkal jobb, kreatívabb lakberendezési ötleteid, de nem találtad meg a számodra megfelelő otthont, hogy meg is valósítsd ezeket, mi segítünk!

 

Ha eladó/kiadó lakást, házat keresel fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu