Főoldal>Tippek, érdekességek>Egy kis tűz egy hideg napra
Tippek, érdekességek

Egy kis tűz egy hideg napra

Nos, továbbra is folytatódik a tél, megint megjelentek a mínusz fokok a hőmérőn, havazik és valahol meg is marad. Csak ránézünk az előző mondatra és máris fázunk. Brrr. Ilyen kor lenne a legjobb otthon maradni egy meleg bögrével a kezünkben, amiben a kedvenc italunk van és elfelejteni a kinti hideget. Csak egy dolog hiányzik ebből. Egy nagyon szép kandalló.

Egy kis történelem. A kandalló már az őskorban is kialakulóban voltak, amikor az ősember ilyen hideg napokon mint a mai, a saját barlangjában egy tűzhelyet állított fel, ahol melegedni és sütni tudott. Görög korban már a padlófűtés is megjelent, persze nem olyan, amilyennek most ismerjük. Valódi értelemben vett kandallók 13. – 14. században jelentek meg Nyugat-Európában, ahol inkább presztízs díszként használtak őket, hiszen nagyon minimálisan hőt termeltek. 1970-es években kezdték el gyártani Franciaországban a zárt öntvény kandalló tűztereket, amelyek mai napig nagyon elterjedtek. 

A kandalló bármilyen ingatlanban megtalálja helyét, hiszen nagyon sok fajta van belőle és a megfelelő hozzáértéssel tökéletesen beleillik a lakberendezés stílusába. Összegyűjtöttünk nektek különböző kandallókat, hogy egy kicsit melegebb és otthonosabb hangulatot keltsük ezen a hideg napon. 🙂 

  • Hagyományos 

no images were found

  • Modern 

no images were found

  • Minimalizmus

no images were found

  • Egyedi

no images were found

Amennyiben az is fontos nektek, hogy egy gyönyörű kandalló legyen leendő otthonotokban, keressetek fel az értékesítőinket a weboldalunkon akik bármikor segítenek nektek megtalálni a számotokra legideálisabb ingatlant! 

 


Ha eladó/kiadó budapesti lakást, házat keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu