Főoldal>Tippek, érdekességek>Ha nyár, akkor kerti parti!
Tippek, érdekességek

Ha nyár, akkor kerti parti!

Ugyan már augusztus van, még nem szabad keseregni, hiszen még nincs vége a nyárnak, még bőven van idő kihasználni a jóidőt. És mi is lehetne jobb, és egyszerűbb program a kerti partinál? Semmi! Azonban pár dologra soha nem árt odafigyelni, ha mi vagyunk a házigazdák, ezért cikkünkben összegyűjtöttünk pár apróságot, amelyek garantálják a jó hangulatot.

A tematikus házibulik és kerti partik a virágkorukat érik, és ha biztosra akarsz menni, és azt szeretnéd, hogy idén a te bulid szóljon a legnagyobbat, neked is érdemes valami témát kitalálni a bulihoz. Így biztos, hogy megihleted a vendégeidet, de neked is könnyebb dolgod lesz, hiszen a dekoráció is adja magát, sőt még italokat is keverhetsz az alkalomnak megfelelően.

Trópusi hangulat

Egy hawaii témájú bulin a lazulásé a főszerep: öltözzön mindenki virágos ingbe, vendégeidet várd virágfüzérrel, ami készülhet akár művirágból vagy papírból is, szerezz néhány hulahoop karikát, állíts fel egy grillt és már nem is kell több egy tökéletes kerti partihoz! 

no images were found

 

Bohém légkör

Ha egy igazán instagramra való bulit szeretnél szervezni, egy bohém, vintage hangulatú, rózsaszín tematikával soha nem lehet mellélőni. Pár lampion, LED égősor, csipke terítő, bézs és rózsaszín párnák, függönyök elhelyezése, és már kész is vagy. Nem csak a lányok fogják imádni ezt a bulit, hanem a fiúk voksát is elnyered, ha a dekorációnál figyelsz a jeges italok tálalására, így nem kell állandóan berohangálni a hűtőhöz, fagyasztóhoz. Ezt nagyon könnyen megoldhatod nagyobb vödrök, cserepek jéggel való feltöltésével. 

no images were found

 

Frissítők, hűsítők

Az italoknál nem csak az fontos, hogy mit szolgálsz fel a bulin, hanem hogy hogyan tárolod őket. A kivitelezés által teljesen meg tud változni a buli teljes hangulata, ebből szolgálunk pár ötlettel: 

no images were found

 

Ételek, harapnivalók

Egy ilyen eseményre nagyon könnyen elő tudsz készülni, minden adja magát, rengeteg alapanyag van, amikből fantasztikus ételeket lehet kreálni. Ha kerti parti jön szóba, mindenkinek először a grillezés, vagy szalonnasütés jut eszébe, azonban nem csak ennyi opciónk van. Ilyen melegben nem biztos, hogy mindenki kívánja a meleg, sült húsokat, ezért könnyed gyümölcs koktéllal, saslikkal is fel lehet dobni az asztalt. Nagyon jó alternatíva még a különböző kenhető házi szószok, ez lehet guacamole, salsa, bruschetta, humusz, vagy akár a klasszikus padlizsán krém is.  Viszont, ha valami könnyed, frissítő salátára gondolunk, sem muszáj az unalmas verzióknál maradni, nagyon könnyen elkészül egy quinoa-, mexikói- vagy paradicsomos bab saláta is, ami szuper meglepetés lehet a vendégeknek. 

no images were found

 

Igazából rengeteg koncepciót lehetne még felsorolni, de reméljük ez a néhány ötlet elég volt ahhoz, hogy meghozza a kedveteket egy saját instagram és pinterest inspirálta bulihoz! Szemezgessetek a fenti elképzelések közül, és valósítsátok meg  a kedvenceiteket! 

Képek forrása: pinterest.com

 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu