Főoldal>Tippek, érdekességek>Karácsonyi fények
Tippek, érdekességek

Karácsonyi fények

Ma kissé rendhagyó lakásválogatással készültünk nektek. Kevesebb, mint 2 hét van hátra karácsonyig, és már rengeteg házat láthatunk feldíszítve. Aki még eddig halogatta, most ihletet meríthet a következő képsorokból.

 

Vannak, akik az elegánsabb, ízléses díszítés hívei, ők inkább a fehér fényeket alkalmazzák. Már egy csík is feldobja az ingatlant, és nem tolakodó, de ezt is lehet nagy mennyiségben használni, hogy az egész ház világítson.

Mások inkább valami extrémebbre vágynak. Ma már mindenféle formájú, színű világítókat lehet kapni, és néhányan ki is használják ezt. Aki nem fél attól, hogy megkapja a túl csajos jelzőt, csodás mesevilágot hozhat létre egy “kis” rózsaszínnel. Ha elég bátor vagy, neked is lehet ilyen varázslatos otthonod.

Ha nem szereted a rózsaszín, jegesebb érzést, de nem jeges hangulatot varázsolhatsz kék fényekkel. Hiszen az északi sarkon is hideg van, de a meleg lakásból elégedetten gyönyörködhetünk benne. 

Végül van a mindent minden mennyiségben elképzelés, amelynek ilyen vége lehet. Valaki ezt már túlzásnak tartja, de a karácsonyi fények megszállottjait ez nem fogja visszatartani. Éljen a giccsparádé!

 


Ha eladó/kiadó budapesti lakást, házat keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu