Főoldal>Tippek, érdekességek>Kis hálószoba, maximális kihasználás
Tippek, érdekességek

Kis hálószoba, maximális kihasználás

Mivel lassan a tanév elejéhez érkezünk, eljött az idő, hogy vissza- vagy épp beköltözzetek a kollégiumokba, albérletekbe, vagy csak éppen a saját szobátokat, lakásotokat rendezzétek át, így a mai bejegyzésünkben tippeket szeretnénk Nektek adni, hogy hogyan tudjátok maximálisan kihasználni a piciny hálószobákat, ami nem csak rendkívül praktikus, de hangulatos is.

Rend a lelke mindennek
Tévhit, hogy a kisebb tereket felesleges rendben tartani. Minél kisebb egy szoba, annál jobban szembe tűnik, ha a holmik szét vannak dobálva. Éppen ezért a következő trükkökből válogathattok, hogy minél esztétikusabban legyenek elrendezve a dolgaitok. Az ajtó belsejére szerelt akasztók megkönnyítik a reggeli készülődést, illetve a nadrágvállfára rendszerezett sálak nem csupán szépen mutatnak, de sokkal könnyebb hozzájuk férni. A fiókrendezők segítségével pedig, a ruhák szem előtt lesznek, több is befér egyszerre egy fiókba, és ami a legjobb az egészben, hogy tovább rend marad. 

no images were found

Csináld magad bútorok 
Ha úgy gondolod túl kicsi a hely az ágyad, vagy éppen az asztal mellett, és nem találnál hagyományos bútorokat, érdemes végig nézned ezeket az ötleteket, hátha inspirációt meríthetsz belőlük. 
Ki mondta, hogy a régi koffernek a szemétben a helye? Nagyon hangulatos éjjeli szekrényt varázsolhatsz belőlük, de akár lefestett faládákból, de még betontéglákból is. Határ a csillagos ég! 

no images were found

Az ágynemű tartó hatalma(s) 
Ne felejtsd el, hogy a legpraktikusabb tároló az, amiben rengeteg minden elfér, még sincs szem előtt. Az ágy alatt az ágynemű tartóba csodás rendező fiókokat lehet kapni szinte akármelyik boltban, de ha nem ijedsz meg az akadályoktól, magad is kiépítheted a szuper tárolót. 
Viszont, ha nem vagy ilyen lelkes, vagy éppen nincs ágyneműtartó az ágyadhoz, kis kosarakban, műanyag tárolókban is tarthatod a ruháidat, éppen nem használt könyveidet, amik nagyon szép elrejtőznek az ágyad alatt. 

no images were found

Ételes kocsi, másképpen 
Nagyon divatos megoldás egy fehér, vagy épp fából készült büfékocsi feldíszítése, és éjjeliszekrényként való használata. Ha bátor vagy, újabb funkciókat is kitalálhatsz neki, hiszen szuper olcsón be lehet szerezni, és roppant jól mutat, arról ne is beszéljünk mennyi dolgot elrejt. 

no images were found

Lebegő sminkasztal 
Melyik lány ne álmodott volna a tökéletes sminkasztalról? Szerencsére, ha nincs elég hely a szobában, akkor sem kell lemondanod erről az álomról, hiszen, ha lábak nélkül felkerül a falra, nem csak csodásan tud mutatni, de rengeteg helyet is spórolhatsz vele. Nem muszáj a fiókos verziót választani, két lebegő polc és néhány kosárral is hasonló eredményt lehet elérni. Ebben a koncepcióban pedig már nem csak a lányoknak lehet kedvező, fekete, vagy sötét színű lebegőpolccal fiús íróasztal varázsolható percek alatt. 

no images were found

 

Reméljük elnyerte a tetszéseteket a mai rovatunk, és találtatok pár jó ötletet, amivel kicsinosítjátok a szobátokat. Ne feledjétek, a kevesebb néha több, a legfontosabb az, hogy olyan környezetet teremtsetek magatok köré, amiben otthon érzitek Magatokat! 

 

képek forrása: www.pinterest.com

 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu