Főoldal>Tippek, érdekességek>Kössünk a hideg ellen
Tippek, érdekességek

Kössünk a hideg ellen

Január közepére hó formájában is megjelent a tél. Tavaly januárhoz képest még nagyon enyhe, de ezen a télen bizony hidegnek számított ez a mínusz pár fok is. Ilyenkor nagyon jól esik begubózni otthon a meleg szobában, egy jó meleg, puha takaróval, és bentről csodálni a hóesést. Mindenféle pihe-puha pléddel próbálnak elkápráztatni, de van egy, ami kitűnik a többi közül. Ez az extra vastag kötött takaró.

Igazán extrém a megjelenése, mely kicsit a régi időkre emlékeztethet, de a divat felkaroltja lett, olyan darabbá vált, mely nem hiányozhat egy otthonból se.

Készen is kaphatunk, bár itthon kicsit nehezebb hozzájutni, de az internet világában nincs akadály, számos webshopból rendelhetünk, így könnyedén egyetlen darabbal feldobhatjuk lakásunkat. Válasszunk az idei trendnek megfelelő színűt (ezekről, és a többi lakberendezési trendről korábbi cikkünkben olvashatsz), és mindenki irigykedni fog.

 

Ha a hideg napokon semmi kedved kimozdulni, és inkább otthon töltenéd, de mégis valami hasznossal, akkor vágj bele, és készítsd el saját kezűleg meleg takaródat. Többféle technikája van, használhatsz óriási kötőtűket, vagy szó szerint a saját kezeddel kötsz, mintha az 2 kötőtű lenne, de van 3. variáció is, mikor sehova nem kell felfűznöd a szálakat, csak megfelelő módon összekötni őket. Ha nem vagy jártas a kötésben, kezdd egy egyszerű alapmintával, ha jól megy, később kísérletezhetsz cifrább kötésmintával. Youtube-on számos bemutató videó található, melyek segítségével nem is tűnik lehetetlen küldetésnek. 

 

Legyen az takaró, szőnyeg, ágytakaró, cicaágy vagy csak mutatós designeleme a szobának, csak a látványa melegebb hangulattal tölti be a teret. Ha kedvet éreztek hozzá, itt az idő kipróbálni magatokat!

 


Ha eladó/kiadó budapesti lakást, házat keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu