Főoldal>Hírek>Nők napja
Hírek Tippek, érdekességek

Nők napja

Ma van március 8-a, ezen a napon a Nők napját ünnepeljük. Csodálatos alkalom, hiszen kifejezhetjük tiszteletünket és szeretetünket a hozzánk közelálló nők számára. Nyilván, nem ezen az egyetlen egy napon kell kimutatni az érzéseinket feléjük, hanem minden nap tudatni kell a szeretett hölgyeinkkel, mennyire csodálatosak és mennyire szeretjük őket!

Fontos megjegyeznünk, hogy régen, ez a nap nem arról szólt, hogy a nőket egy csokor virággal esetleg csokival felköszöntötték. 
A nőnap eredetileg a mai virágos, kedveskedős megemlékezéssel szemben egy munkásmozgalmi eredetű, harcos, a nők egyenjogúságával és szabad munkavállalásával kapcsolatos demonstratív nap volt.

Viszont térjünk vissza a mai naphoz. Mit is tudnánk ajándékozni a szívünknek kedves hölgyeknek a virágokon kívül? Nagyon sok nő szeretne valami különleges ajándékot kapni, amely lehet ugyan apróság is, de túlmutat egy csokor virágon. Tudunk pár ötletet adni azoknak, akik szeretnének kilépni a klisék világából. 

1. Könyv

Persze, nem akármilyen könyvet kell venni, hanem olyat amit már rég szeretett volna megvásárolni esetleg olyan, ami nagyon közel áll hozzá. 

2. Vacsora egy étteremben 

Melyik nő ne szeretné, hogy ezen a különleges napon semmi mást ne kelljen csinálnia (elfelejthesse a bevásárlás, főzés minden gondját s baját), mint szépnek lenni, és  élvezni a kényeztetést. 

3. Parfüm

Nagyon nehéz egy jó parfümöt választani, így csak akkor érdemes ilyen ajándékban gondolkozni, ha nagyon jól ismeritek azt a hölgyet, akit szeretnétek vele meglepni. 

4. Szépségápolási cikkek

Minden nő kedveli a kozmetikumokat. Egy kézkrém, egy finom szappan, fürdősó is remek meglepetés lehet. 

4. Képkeret és egy közös fotó

Válassz ki egy szép keretet, (esetleg ha nincs olyan, akkor lehet készíteni saját kézzel is, ezáltal még értékesebb lesz) és nyomtass ki egy előnyös és emlékezetes közös fotót. Ígérjünk, hogy nagyon tetszeni fog neki! 🙂

5. Saját készítésű étel

Nagyon fontos, hogy olyat válassz, amit mind a ketten (de leginkább Ő) szerettek és lehetőleg ne égesd oda! 😉 

6. Saját készítésű virág 

Olyan virágot is tudtok adni, ami sosem hervad el! 🙂 

no images were found

Nagyon Boldog Nőnapot kíván Central Home csapata! 🌹🌷🌺


Ingatlanokkal kapcsolatos további információkért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu