Főoldal>Tippek, érdekességek>Okosan a tárolással
Tippek, érdekességek

Okosan a tárolással

Nehezedre esik rendszerezni otthoni dolgaidat? Mindenféle kütyü hever egy kupacban a tükör előtt, egyszerűen úgy érzed, nem férsz el a lakásban? Költözz nagyobb ingatlanba! Persze van más megoldás is. Próbáld ki ezeket!

Először is fektessünk be néhány tárolódobozba. Ezek már minden lakberendezési üzletben kaphatóak, különböző stílusban, így nem csak azáltal fogja szebbé tenni otthonunkat, hogy elrejti a sok elheverő tárgyunkat, de dizájnelemnek is megfelel. Ezek sokféleképpen alkalmazhatóak egy ingatlanon belül, egymásra helyezve vagy polcokon. Érdemes lehet a mosogató alatti teret is felszerelni egy-egy tárolórendszerrel.

Minden lakásban vannak olyan kihasználatlan részek, amikre még soha nem gondoltunk úgy, mint tárolólehetőség. Néhány kreatív ötlet okos megoldással párosítva nagyszerű dolgokra képes. Például a hűtő és a fal közötti kis rés lehetne fűszertároló. Annyira kézenfekvő és sokan mégsem gondolunk az ágyneműtartónk kapacitásának kihasználására. Ha nincs ágyneműtartónk, akkor is ki lehet használni az ágy alatti üres helyet (dobozokkal például), nincs szem előtt, mégis könnyű hozzáférni. De a klasszikus ajtó fölé elhelyezett polcokról se feledkezzünk meg. Keressünk olyan, magasan elhelyezkedő tereket, melyeket beépíthetünk egy-egy polccal, fiókkal, kis szekrénnyel.

Ha már az ajtókat említettük, jó néhány készen kapható zsebes akasztót találhatunk az üzletekben. Fürdőszobai kellékek tárolására például kiváló lehet, ezeket ajtóra, vagy akár szekrényajtók belső oldalára is felhelyezhetjük. A szekrényajtókat azonban számos további módon is felszerelhetjük a lakásban.

A nappaliban elhelyezett térelvásztó polcok adta lehetőséget is vegyük észre, itt is el lehet dobozokkal rejteni, amit el akarunk. A személyesebb, díszesebb tárgyainkat nyugodtan pakoljuk ki a polcra, így még otthonosabb hangulata is lesz ingatlanunknak.

Reméljük, sikerült néhány hasznos ötlettel szolgálnunk. Amennyiben nem segít már ez a fajta próbálkozás, és valóban nagyobb lakást vásárolnál, szívesen segítünk.


Ha eladó/kiadó budapesti lakást, házat keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu