Tippek, érdekességek

Rémisztő házak

Mi emberek különbözőek vagyunk, ehhez kétség sem fér. Akármilyen témában vizsgálódunk, biztosan megoszlanak a vélemények, preferenciák. Ilyen ez, ha rémtörténetekről, rémisztő esetekről, házakról van szó. Vannak, a horror filmek megszállottai, akik soha nem hagynának ki egy igazán hátborzongató történetet, valaki mesélni szereti ezeket, mások pedig valóban félnek, de néha engednek a kíváncsiságnak és bele-beleolvasnak egy rémtörténetbe, mert egy részünket, akármennyire is megbánjuk olykor, foglalkoztatja a kísérteties világ.

Halloween alkalmával összegyűjtöttünk néhány horrorisztikus házat, melyek nem csupán külsejüknek köszönhetően érdemelték ki a félelmetes jelzőt, valódi kísértettörténetek teszik igazán rémisztővé. 

Sauer Castle

Anton Sauer 1871-ben építtette a kastélyt, amely generációkon keresztül gyönyörű otthonként szolgálta a lakókat, azonban ez idő alatt ketten is a házban lettek öngyilkosok, egy kislány pedig a birtokon fulladt bele a medencébe. Az első tulajdonos Anton szintén a házban hunyt el. A számos nem természetes halálesetet követően, többen különös hangokról számolnak be, sírás, kiabálás, nevetés hallható, miközben ajtók csapódnak be maguktól. Néhányan azt is megjegyezték, olyan érzésük van , mintha valaki figyelné őket, és tárgyak mozognak, remegnek.

 

A Sallie ház

Kevés kísértetházban tapasztaltak olyan mértékű rosszindulatot, mint a Sallie házban. Sallie egy vakbélműtét közben hunyt el, és a lelke azóta is a házban maradt. Eleinte kisebb tréfákkal próbált ráijeszteni a 90-es években beköltözött  családra. Képeket vert le a falról, elektromos berendezésekkel játszadozott, és széthagyta a család kisgyermekének játékait. Végül egészen erőszakossá váltak az esetek, és megdöbbentő módon egy médium segítségével kiderítették, hogy kisgyermekük nem Salliet látta, hanem egy középkorú nőt. Ő volt a felelős a rémisztő történésekért, haragja pedig teljesen az apára irányult, akin karmolások nyomai kezdtek feltűnni. A család végül halálfélelmében kiköltözött a házból.

 

Az Amityville-i horror ház

Talán az egyik legfélelmetesebb ház ez, amely tragikus tömeggyilkosság helyszínévé vált 1974. november 13-án. Ronald DeFeo Jr álmukban gyilkolta meg szüleit és négy testvérét. Egy évvel később a Lutz család vette birtokba házat, aki olyan erős paranormális jelenségeket tapasztalt, hogy egy hónapon belül kiköltözött. Ilyen megmagyarázhatatlan jelenség volt, a lakás bizonyos részein kialakult borzalmas hideg, vagy a különös büdös,  ajtócsapkodás, mozgó tárgyak. A legszörnyűbb az volt, mikor a gyerekek elkezdek olyan pozícióban aludni, ahogy a DeFeo család tagjait megölték.

 

A Catfish étterem

Az épület a 19. század végén viktoriánus stílusban épült, később étteremként üzemelt, ám már a nyitás előtt furcsa paranormális jelenségekkel lehetett találkozni. A tulajdonos megérkezett egyik reggel, kinyitotta a kulcsra zárt ajtót, majd belépve a pulton egy frissen lefőtt kancsó kávét talált, fogalma sem volt ki lehetett az. Ugyanúgy akkor sem, mikor a konyhai eszközöket szépen összekészítve találta a padló közepén. Az alkalmazottak többször panaszkodtak, hogy ételek röpködnek, poharak törnek el. Az emberek úgy tartják, a korábbi tulajdonos nem helyesli, egy étterem működését az otthonában. Olykor megjelenik egy menyasszonyi ruhás női alak, és egy férfi a tornácon.

Reméljük, jól fogtok aludni, azonban ha még keresitek a megfelelő lakást, mely az otthont jelentené számotokra, biztosítottan kísértetmentes lakásokkal tudunk szolgálni.


Ha eladó/kiadó budapesti lakást, házat keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu

 

Ossza meg ismerőseinek!