Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Belvárosi luxus otthon, pazar elegancia!
V. kerületi luxuslakás
Exkluzív ingatlanok

Belvárosi luxus otthon, pazar elegancia!

Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant


Belvárosi luxus otthon, pazar elegancia!

Az V. kerületben, a Petőfi Sándor utcában, a Párisi-udvar és a Szervita tér közelében, rendezett, liftes házban eladó egy kivételes adottságú, magas minőségben felújított, harmadik emeleti, napfényes, klimatizált, 101 négyzetméteres lakás, amerikai konyhás nappali + 3 hálószobás lakás.
A lakás teljes körűen felújított, lakberendezői tervek alapján igényesen kivitelezett és berendezett.
A ház stílusához illő, hő- és hangszigetelt fa nyílászárók kerültek beszerelésre.
A radiátoros fűtést a gazdaságos új tárolós, kondenzációs kazán biztosítja, valamint a villany- és vízvezetékek is újak. Az új, hófehér fa kazettás beltéri ajtók és a valódi tölgyfa parketta együtt adják meg a lakás karakterét. Az álmennyezet és az ebbe épített led-világítás különleges hangulatot kölcsönöz a lakásnak. A nyári melegben a hatékony klímaberendezések biztosítják a hűvös felfrissülést.
A lakás elosztása ideális, belépve a tágas előtérbe érkezünk.
Innen mindkét irányba nyílik, egy-egy keleti tájolású szoba. Használhatjuk akár saját vagy vendég hálószobának, amik biztosítják a teljes kényelmet, saját szekrényekkel, de tökéletes lehet csöndes dolgozószobának is. Továbbhaladva az előszobában balra találjuk a hálószobákhoz tartozó kádas és tusolós fürdőszobát, jobbra pedig egy önálló vendég mosdót.
Az előszobából az exkluzív, nyugati fekvésű, amerikai konyhás nappali-étkezőbe lépünk.
A nappaliból balra nyílik a tágas, pazar eleganciával berendezett fő hálószoba, saját gardróbbal és kádas fürdőszobával, ezzel is biztosítva az itt élők teljes intimitását.
A lakás egy igazi polgári hangulatú társasház harmadik emeletén található. A ház tiszta, pénzügyileg rendezett, folyamatosan karbantartott.
A környék infrastruktúrája páratlan.
Ez Budapest igazi belvárosa, a múltat idéző, építészeti remekművek adta környezet, a város lüktető szíve. A Vörösmarty-tér, a Szent István Bazilika és a Duna-part, is csak karnyújtásra találhatók.

Irányár: 194.900.000 Ft


Amennyiben érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu