Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Elegancia és luxus a II. kerületben
II. kerületi luxuslakás
Exkluzív ingatlanok

Elegancia és luxus a II. kerületben

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!


Luxuslakás a II. kerületben

A budai belvárosban, a Margit körúton helyezkedik el ez a gyönyörű, parkra néző panorámával rendelkező két erkélyes luxuslakás.
Az ingatlan a liftes társasház első emeletén található.
A lakás kialakításakor a belsőépítészek a fenntarthatóságra és a minőségre egyaránt törekedtek.
Minden falfelület és minden tapéta (Marburg) mosható, továbbá a lakás teljes világítását környezetbarát LED-es fényforrások biztosítják.
A lakásban az exkluzív kőrisfa belső ajtók mellett hangszigetelt, műanyagból készült utcafronti nyílászárók találhatóak.
Az utcafront végig hangszigetelt, Akusto rendszerrel épült meg, így a budai belvárosi forgatag zaja egyáltalán nem hallatszik be a lakásba.

A 3 szobás és 2 fürdőszobás ingatlanban padló- és falfűtés került kialakításra, a hőmérséklet helyiségenként szabályozható egy mobil termosztát segítségével.

Elegáns, nyugalmat árasztó, teljesen berendezett lakás, amely új tulajdonosa minden igényét kielégíti, luxus környezetben, a budai belváros szívében, a megújult Millenáris Parkra néző panorámával.

Irányár: 149.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu