Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Exkluzív lakás a Hercegprímás utcában
V. kerületi luxuslakás
Exkluzív ingatlanok

Exkluzív lakás a Hercegprímás utcában

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!


V. kerületi luxuslakás

Budapesten, a Belváros szívében, Szent István Bazilikára részben panorámás, annak közvetlen szomszédságában 3.emeleti, 75 négyzetméteres, 3 szobás, bútorozott, minden felszereléssel ellátott luxus minőségben felújított lakás eladó.

A gyönyörű homlokzattal rendelkező 3 szintes ház Budapest egyik legnépszerűbb utcájában található. A ház külső homlokzata, a lift és az elektromos hálózat felújított, míg a belső homlokzat egy része még felújításra vár.

A frissen, luxus minőségben felújított lakás tágas előszobája fogad minket belépéskor. Innen nyílik külön-külön a WC helyiség és a fürdőszoba. Mindkettőben magas minőségű szaniterek kerültek beépítésre. A vizes helyiségek természetes fényforrással is rendelkeznek a lichthof/világítóudvar felé nyíló ablakoknak hála. A fürdőszobában szárítógépen mosógép van.
Az előszobából továbblépve a tágas (27 négyzetméteres) nappaliba érkezünk, ahol a 3,3 méter belmagasság még inkább növeli bennünk ezt az érzést. Széles és magas ablakai az utcára nyílnak, amikből látni lehet a Szent István Bazilikát. Az új és modern amerikai típusú konyha a nappali helyiség egyik sarkában található. A konyhagépek minőségükben és stílusukban is felső osztályúak.
A nappaliból egy rövid folyosón keresztül jutunk el a két világos, utcai kilátással rendelkező hálószobához. A lakás hangszigetelt.

A lakás fűtésrendszere gáz-cirkó Bosch gázkazánnal. Továbbá 3db Midea klíma lett beszerelve a hálókba és a nappaliba.

A Szent István tér és a Deák tér is csak 1 percre van a lakástól. Ezen felül, a lakás tulajdonosának ingyenes lesz a parkolás az V.kerület legexkluzívabb utcájában, ahová oszlopos beengedő rendszer csak is az utcában lakókat engedi be!

A lakás ára gépesítve, bútorozva és pincével együtt értendő.

Irányár: 129.000.000 Ft 


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu