Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Exkluzív lakás az Erzsébet körúton
Exkluzív lakás az Erzsébet körúton
Exkluzív ingatlanok

Exkluzív lakás az Erzsébet körúton

Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant


Exkluzív lakás az Erzsébet körúton

Az ingatlan a 2. emeleten található, az Erzsébet körútra néz nappalija és egyik hálószobája. Innen nyílik egy 8 négyzetméteres erkély. A lakás alapterülete lemérve 94 négyzetméter, tulajdoni lap szerint 88 négyzetméter.

A lakás a közelmúltban esett át teljes műszaki és esztétikai felújításon. Rengeteg és jól átgondolt tárolási lehetőség lett kialakítva, egy igazán élhető lakás. Tölgy parketta, minőségi burkolatok kerültek beépítésre.

A lakásba belépve tágas előszoba fogad egy paddal, rengeteg tárolási lehetőséggel cipőknek kabátoknak. Innen nyílik az udvari hálószoba beépített gardrób szekrénnyel és a vendég wc kézmosóval. Tovább haladva találjuk a beépített konyhát szintén rengeteg tárolóval, illletve egy mosókonyha szekrényt. Innen nyílik a tágas, világos nappali, melyből a fő hálószoba nyílik. A fő hálószoba a fürdő szobával egybenyitott, de a gardrób és a wc szeparált.

Extrák: Bioetanol kandallók, finn szauna, szaunás fürdőben okos tükör (zenét lehet hallgatni, fényerőt állítani), elektromos redőnyök, bidés wc, okos ledek és okos világítás ami telefonról, beszéddel szabályozható az egész lakásban, wifis klíma szintén telefonról vezérelhető. Egyedileg gyártott belső nyílászárók.

Szaniterek: Tres, Grohe, Fima Carlo Frattini
Gépek: Whirlpool
Belmagasság 4 méter.
Bútorok a vételár részét képezik.
A lakás egész nap világos, de délelőtt napfényes.

Irányár: 119.000.000 Ft


Amennyiben érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu