Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Luxusingatlan az I. kerületben
I. kerületi luxuslakás
Exkluzív ingatlanok

Luxusingatlan az I. kerületben

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!


I. kerületi exkluzív lakás

Budapest egyik, ha talán nem legexkluzívabb épületében, az Anjou Rezidenciában kínáljuk megvételre ezt a közelmúltban felújított 78 négyzetméteres lakást. 

Az ingatlan az Anjou Residence Budapesten, az I. kerületi Budai Várban helyezkedik el. A Kapisztrán térről nyílóan, az Országház utca 33. és 34. szám alatt található a két lakóépület, az Országos Levéltár és a Hadtörténeti Múzeum szomszédságában. Az Országház utca két oldalán helyezkednek el az épületek, melyeket egy felülről bevilágított, műemléki romokkal szegélyezett földalatti folyosó köt össze. A két lakóépület bruttó 7.400 m2 összterülete két telken található. Az épületek 6 szintesek. A Lovas úton egy két szintes teremgarázs helyezkedik el 90 férőhellyel, melyet az épületek alsó szintjével a várfal alatt húzódó alagút köt össze. Az épületben olyan szolgáltatások találhatóak meg, mint a 24 órás portaszolgálat, wellness, privát bortároló. 

Az ingatlan a teljesen újszerű szárny 4. emeletén helyezkedik el, mely lifttel megközelíthető, akár a mélygarázsból. Az ingatlan a közelmúltban teljeskörű felújításon esett át, beleértve a külső nyílászárók cseréjét a műemléki előírásoknak megfelelően. A nappaliban egy különleges megoldásnak köszönhetően a nappali teljes hosszában kihajthatóak, a hálószobában pedig elhúzhatóak. A lakás teljes területén új burkolatok, szaniterek kerültek beépítésre, illetve egy nagyon elegáns konyha került kialakításra. 

A megfelelő hőmérsékletről fal fűtés és hűtés gondoskodik.

Az ingatlanhoz tartozik egy gépkocsibeálló és egy saját bortároló. 

Irányár: 228.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu