Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Luxuslakás a Belgrád rakparton
Luxuslakás a Belgrád rakparton
Exkluzív ingatlanok

Luxuslakás a Belgrád rakparton

Exkluzív ingatlanok posztunkban a Central Home aktuális kínálatából válogatunk nektek egy-egy figyelemreméltó, csodás ingatlant


Luxuslakás a Belgrád rakparton

Panorámás lakás gyönyörű épületben, kiváló állapotú lépcsőházi bejárattal eladó. A lakás elvehetetlen, örök panorámával néz a Dunára, a Gellért-hegyre, a Citadellára, Szabadság hídra, Erzsébet hídra.

Első emeleti, 109,22 négyzetméteres (tulajdoni lapon 104 négyzetméter) felújított lakás, melyben a mellékelt tervek alapján 2 háló, nappali, két fürdőszoba, konyha, étkező, háztartási helyiség került kialakításra.

A lakásban mennyezethűtés-fűtés, valamint prémium minőségű Okos Otthon (Smart Home) rendszer került kialakításra.

A kialakított Okos Otthon maximalizálja a komfortérzetet és minimalizálja az energiafelhasználást. Optimalizálja a lakás rezsiköltségét. A tulajdonosa kényelemesen, nyugalomban, biztonságban érezheti magát. Egyedi tulajdonságokkal és összetevőkből álló optimálisan működő rendszer, mely kézi vezérélés nélkül, automatikusan működik. Az eszközök okostelefonról vezérelhetők, ezzel is szolgálva az ott lakók kényelmét, ha házon kívül vannak.

A kialakítás során az alábbi funkciók érhetők el: világítás vezérlés, árnyékolás, zene, audio rendszer használat, ébresztés, szoba elhagyása, ház elhagyása, jóéjt mód.

Riasztó és egyéb biztonsági funkciók is tartoznak a lakáshoz.

A lakást neves belsőépítész csapat tervezte, mely prémium minőségű anyagokból került megvalósításra.
A lakás a benne lévő beépített és oda tervezett bútorokkal együtt eladó. A bútorok nagy része az alábbi cégektől került megrendelésre: Minotti, Knoll, B&B Italia, lámpák Flos.

Irányár: 365.000.000 Ft


Amennyiben érdekel a bemutatott ingatlan vagy eladó/kiadó lakást keresel, fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu