Főoldal>Exkluzív ingatlanok>Prémium minőségben felújított lakás a Szent István Bazilikánál
Eladó lakás a Lázár utcában
Exkluzív ingatlanok

Prémium minőségben felújított lakás a Szent István Bazilikánál

Legújabb “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!


2020-ban prémium minőségben felújított lakás a Szent István Bazilikánál!

A munka során – a praktikus és dizájn szempontok figyelemben tartása mellett – kizárólag a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával és tág terek meghagyásával varázsoltak egyedi, finoman hivalkodó és fiatalosan energikus lakást a budapesti pezsgés központjába.

Az apartman adottságait maximálisan kihasználva, jól átgondolva hoztak létre egyszerre egy gazdaságosan fenntartható otthont és egy kiváló befektetési lehetőséget.

Az ingatlan 39 négyzetméter alapterületű, 1 szobás, galériázott.

A kapuból kifelé indulva a Lázár utcában találjuk magunkat, ahol a Bazilika neoreneszánsz kupolája nyújt impozáns látványt, továbbá a legkiválóbb éttermek, bárok és megannyi kulturális hely pár perc sétára van tőlünk. A közúti és tömegközlekedés egyaránt kiváló, három metróvonal megállója érhető el rövid sétával, a közelben parkolóház is található.

A kapuból befelé indulva pedig egy végtelenül elegáns, igényes és kulturált lakóközösségű műemlék épület csendes belső udvarában találjuk magunkat, aminek a földszintjén helyezkedik el a lakás.
Ennek a két adottságnak kellemes ötvöződése teszi igazán kivételessé a vételt.

Az ár részt képezi a gránitból és tömörfából készült konyhabútor, konyhagépek, mosógép, a képen látható kanapé a többi bútorral együtt, valamint egy 216 cm (88\”) képátmérőjű 4K Ultra HD Okos televízió is – érvényes jótállással!

Irányár: 59.500.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu