Főoldal>Exkluzív ingatlanok>XIII. kerületi luxuslakás kertkapcsolattal
XIII. kerületi exkluzív lakás
Exkluzív ingatlanok

XIII. kerületi luxuslakás kertkapcsolattal

Sziasztok! “Exkluzív ingatlanok” bejegyzésünkben a Central Home aktuális választékából mutatunk be egy-egy ellenállhatatlan, káprázatos lakást, ami reméljük Nektek is ugyanannyira tetszik, mint nekünk!


XIII. kerületi exkluzív lakás

Megvételre kínálunk, a XIII. kerületben, a Pattantyús utcában, rendkívül csendes, mégis dinamikusan fejlődő környéken, egy nagyon jó beosztású, frissen felújított, 99 négyzetméteres exkluzív ingatlant, nagy kertkapcsolattal.
A lakás elrendezése kiváló, hatalmas amerikai konyhás nappalival, hozzá tartozó kamrával és háztartási helyiséggel, 2 külön hálószobával, 2 fürdőszobával, kertkapcsolattal, és télikerttel rendelkezik.

A konyhában ízléses, minőségi, és esztétikus beépített konyhabútor lett elhelyezve, amelyben a legmodernebb beépített gépek, és háztartási eszközök kaptak helyet.
A két hálószobához tartozik egy-egy gardrób, illetve az egyik fürdőszobában gyönyörű épített kád, míg a másikban hatalmas zuhanykabin található.

Az amerikai konyhás nappalitól egészen a 2. hálószobáig egy hosszú terasz húzódik, mely mindegyik helyiségből megközelíthető.
A kertben jelenleg található a teraszon kívül, egy napelemmel fűthető, 3×4 méteres vízforgatós medence, illetve egy kutyafuttató rész is.
A lakás felszereltsége miatt ideális fiataloknak és nagycsaládosok számára is. A környéken minden szolgáltató egység megtalálható, a belváros is nagyon könnyen elérhető, mégis a zöld övezet kényelmét lehet élvezni.

Irányár: 99 000 000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további lakások közül is válogathatsz!
www.centralhome.hu