Főoldal>Lakásválogatások>HÉTINDÍTÓ LAKÁSVÁLOGATÁS 2020/30.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

HÉTINDÍTÓ LAKÁSVÁLOGATÁS 2020/30.

Újra a szokásos “Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! Nézzétek meg őket és csemegézzetek kedvetekre! 


Eladó lakás a Dob utcában

A Gozsdu udvarban kínáljuk megvételre, ezt az 55 négyzetméteres lakást, mely a Gozsdu belső udvarára néz.

A lakás egy amerikai konyhás nappali+2 hálószobából és méretes fürdőszobából áll. Hatalmas ablakai miatt a lakás kifejezetten világos.

Hűtésről, fűtésről központi rendszer gondoskodik.

Irányár: 75.000.000 Ft


VII. kerületi eladó lakás

Eladó a Király utcában egy földszinti 24 négyzetméteres (valóságban 27 négyzetméter) lakást. Az ingatlan állapotát tekintve közepes állapotú, mellette van egy 64 négyzetméter ingatlan, amivel jelenleg egybe van nyitva.
A két lakás külön mérőórákkal, illetve helyrajzi számmal rendelkezik.
1 szobás, de belmagasságának (4,10 m) köszönhetően galériázható. Fürdőszobát ki kell alakítani, az jelenleg csak a nagyobb lakásban van!

Irányár: 21.900.000 Ft


2020-ban prémium minőségben felújított lakás a Szent István Bazilikánál!

A munka során – a praktikus és dizájn szempontok figyelemben tartása mellet – kizárólag a legmagasabb minőségű anyagok felhasználásával és tág terek meghagyásával varázsoltak egyedi, finoman hivalkodó és fiatalosan energikus lakást a budapesti pezsgés központjába.

Az apartman adottságait maximálisan kihasználva, jól átgondolva hoztunk létre egyszerre egy gazdaságosan fenntartható otthont és egy kiváló befektetési lehetőséget.

A kapuból kifelé indulva a Lázár utcában találjuk magunkat, ahol bazilika neoreneszánsz kupolája nyújt impozáns látványt, továbbá a legkiválóbb éttermek, bárok és megannyi kulturális hely pár perc sétára van tőlünk. A közúti és tömegközlekedés egyaránt kiváló, három metróvonal megállója érhető el rövid sétával, a közelben parkolóház is található.

A kapuból befelé indulva pedig egy végtelenül elegáns, igényes és kulturált lakóközösségű műemlék épület csendes belső udvarában találjuk magunkat, aminek a földszintjén helyezkedik el a lakás.
Ennek a két adottságnak kellemes ötvöződése teszi igazán kivételessé a vételt.

Az ár részt képezi a gránitból és tömörfából készült konyhabútor, konyhagépek, mosógép, a képen látható kanapé a többi bútorral együtt, valamint egy 216 cm (88\”) képátmérőjű 4K Ultra HD Okos televízió is – érvényes jótállással!

Irányár: 59.500.000 Ft


Új építésű lakások, a Green Median Residence területén, a VIII. kerületben, a Tisztviselőtelepen található Bíró Lajos utcában.

100 méterre található a Népliget, Budapest legnagyobb közparkja, melynek sport-, és rekreációs célú megújulásáról -”Fradiváros” néven – már született kormányzati döntés. A tervek szerint, a meglévő sport komplexumok felújítása mellett nyitott-, és fedett uszoda, továbbá elővárosi vasútállomás is létesül a ligetben.
Rendkívül csendes, barátságos környék, parkokkal, játszóterekkel.
Óvoda, iskola, szolgáltatók, étkezési és vásárlási lehetőségek rövid sétatávon belül. A Lurdy Ház bevásárló központ néhány villamos megállóra található.
A 3-as metró és a távolsági buszok „Népliget” megállója néhány perc gyaloglásra található, vagy egy megálló a villamossal. Az 1-es villamos és a 99-es busz megállója egy sarokra található az épülettől, éppen olyan távol, hogy forgalmuk nem zavaró.

Irányár: 36.900.000 Ft-tól


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu