Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2020/47.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2020/47.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant!


IX. kerületi eladó ingatlan

Budapesti Központi Vásárcsarnok mellett (IX. kerület) a Pipa utcában, eladó egy frissen és teljes körűen felújított, átépített lakás.
Az ingatlan 5 méteres belmagasságát kihasználva, belső kétszintes lakás került kialakításra.
Alsó szint: konyha, étkező, nappali, hálószoba, kádas fürdőszoba, wc (35 négyzetméter).
Felső szint: nappali, hálószoba, kádas fürdőszoba, wc (26 négyzetméter).
A lakás bejáratánál lévő 20 négyzetméter udvarrész terasznak használható, mert csak ez a lakás nyílik onnan.
A fotókon látható, bútorok, berendezési tárgyak a vételár részét képezik.
Hűtő-fűtő klíma van plusz wifi távvezérlésű fűtő panelek.
Az épület jó állapotú, karbantartott, jó lakóközösségű.
Tehermentes, azonnal birtokba vehető!

Irányár: 51.900.000 Ft


VIII. kerületi eladó lakás

Befektetői lakás eladó Budapesten! A VIII. kerületi Füvészkert utcában egy 2. emeleti, 32 négyzetméter alapterületű ingatlan keresi új tulajdonosát. Az ingatlan elektromosan és berendezéseiben felújított, utcai ablakai miatt és nyugat tájolásának köszönhetően mérsékelten világos, csendes. A lakás 1 szobával rendelkezik. A melegről konvektoros fűtési rendszer gondoskodik. Az ingatlan jelenleg bérlővel keresi új tulajdonosát!

Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket. Közel a Semmelweis Egyetem, illetve a folyamatosan bővülő Corvin-sétány.

Irányár: 23.400.000 Ft


X. kerületi eladó lakás

Budapesten, a X. kerületi Harmat utcában, örökpanorámás, 4 szobás, nagypolgári, teljes körűen, luxus szinten, kreatívan felújított, tripla komfortos, szaunás, rendkívül világos, napos, dupla erkélyes, 126 négyzetméteres téglalakás kiváló befektetésként – felújított kőbányai panellakás árban – eladó.
Kisvárosi tisztaság, sok fával és parkkal, nagyságrendekkel élhetőbb, kulturáltabb jobb levegőjű környezet, mint a belvárosban, budai távolságra a belvárostól (Blaha 5.1, Deák tér 6.3 km) ingyenes parkolás!

Irányár: 59.900.000 Ft


Kazinczy utcai eladó lakás

A belvárosban a Kazinczy utcában, a VII. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy ingatlant. A 39 négyzetméteres, 1 szobás lakás egy két emelettel rendelkező, lift nélküli ház 2. emeletén helyezkedik el. Az eladó lakás konvektor fűtésrendszerrel rendelkezik. Észak-Dél tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát

Irányár: 41.900.000 Ft


Eladó lakás a Szondi utcában

Hangulatos garzon lakást kínálunk megvételre.
Alapterülete 28 négyzetméter.
Fiatalos, világos, első lakásnak, vagy kiadásra tökéletes. Fűtése combi cirkó. Az épület gyönyörűen felújított, liftes .

Irányár: 33.500.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu