Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2020/48.
Eladó budapesti lakás
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2020/48.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant!


II. kerületi eladó lakás

Budapest II. kerületében, az Országút és a Mechwart térhez közel eső részén egy rendkívül jó elrendezéssel rendelkező ingatlan eladó. Az ingatlanba lépve először egy tágas étkezővel rendelkező, teljesen felszerelt, gépesített konyhába érkezünk, ami kb. 40 négyzetméter nagyságú. A konyha+ étkező egyben az ingatlanon belül majdnem az ingatlan közepén helyezkedik el, hiszen innen balra fordulva található 2 db kisebb, különálló szoba és a hátsó bejárat is. A konyhából jobbra fordulva egy folyosón keresztül és minden helyiség a folyosóról külön nyílik: 2 db fürdőszoba, egy vendég mosdó, 2 db nagyobb szoba és egy nagy kb. 40 négyzetméter nagyságú nappali. Az utcafronti egyik nagy szobából és a nappaliból úgy szintén ki lehet menni a 6 négyzetméteres loggia-ra.

Az ingatlanon belül egy cirkó készülék szolgáltatja a fűtést és a melegvíz ellátást. Klíma készük lett beszerelve, hogy szubjektív igény szerint a megfelelő hűtést biztosítsa meleg nyári napokon a helyiségekben. Az összes ablak ki lettek cserélve és nem olyan rég teljesen ki lett festve az ingatlan. Mivel a lakás két bejárattal is rendelkezik, ezért akár ketté is lehet osztani az ingatlant és később úgy hasznosítani

Irányár: 139.900.000 Ft


Eladó lakás a VI. kerületben

A VI. kerületben, remek közlekedés mellett az Andrássy úttól séta távolságra kínáljuk megvásárlásra egyedi kivitelezésében épült gyönyörű ingatlanunkat!

Paraméterek:
A lakás a 2. emeleten található liftes házban. 155 négyzetméter, 5 szobás, fürdővel, külön konyhával. Utcai nézetének és hatalmas ablakainak köszönhetően világos egész nap. A környéken találhatóak éttermek, élelmiszerboltok,park. Könnyen megközelíthető busszal, villamossal, metróval.
Elhelyezkedésének köszönhetően kiváló befektetésre, de akár nagycsaládosok számára beköltözésre vagy egyetemistáknak első lakásnak is!

Irányár: 104.900.000 Ft


VI. kerületi eladó lakás

Az Izabella utcában ELADÓ egy 33 négyzetméter alapterületű, 2 szobás, teljes körűen felújított, 1. emeleten lévő lakás. Fekvésének köszönhetően világos a nap nagy részében. Villany fűtéssel rendelkezik. Tömegközlekedés szempontjából kiváló, ugyanis a 76-s Trollibusz és a Nyugati pályaudvar is a közelben vannak.

A lakás egyedi adottságai:
Hatalmas galéria és gardrób;
-Amerikai konyhás nappali;
Prémium minőségű burkolatok.

Irányár: 35.300.000 Ft


Tökéletes befektetés a VI. kerületben

Külföldi turisták által kedvelt környéken megvételre ajánlunk egy 4. emeleti, 1 szobás, jó állapotú lakást. Udvari nézetének köszönhetően csendes, mivel a legfelső emeleten helyezkedik el így a nap minden szakában világos.
A meleg vízről villanybojler gondoskodik.
Az Oktogon és a Liszt Ferenc tér valamint a Nagymező utca pár lépés távolság. Színházak, éttermek, az Opera és más luxus bevásárlási lehetőségek az Andrássy úton 1 . A kis földalatti és a villamos 1 perc távolságban. A fotókon látható berendezés, bútorzat az ár részét képezi!

Hosszú és rövidtávú kiadásra is egyaránt jó befektetési lehetőség.

Irányár: 35.500.000 Ft


Király utcai eladó lakás

Eladó a VI. kerületben, a Király utcában egy 54 négyzetméter alapterületű, 2 szobás, felújított állapotú lakás.

Irányár: 51.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu