Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2021/16.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2021/16.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


VIII. kerületi eladó lakás

A József körút utcában ELADÓ egy 55 négyzetméter alapterületű, 2 szobás, felújított, liftes, jó állapotú épület 1. emeletén lévő lakás. Fekvésének köszönhetően világos a nap nagy részében. Cirkó fűtéssel rendelkezik. Tömegközlekedés szempontjából kiváló.

Irányár: 50.700.000 Ft


VI. kerületi eladó lakás

Mindenhez közel, a belvárosban a Mozsár utcában, a VI. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy gyönyörű, felújított állapotú ingatlant. A 69 négyzetméteres, 3 szobás lakás egy jó állapotú, 4 emelettel rendelkező, liftes ház 4. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan Combi Cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik. Keleti tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát. 

Irányár: 59.900.000 Ft


Eladó lakás a Katona József utcában

A Katona József utcában, a 13. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy átlagos állapotú ingatlant. A 68 négyzetméteres, 3 szobás lakás egy kiváló állapotú, 6 emelettel rendelkező, liftes ház 3. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan házközponti fűtésrendszerrel rendelkezik. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát: 4-6 villamos, 3-as metró, buszok, Nyugati Pályaudvar.

Irányár: 49.900.000 Ft


V. kerületi eladó ingatlan

Megvételre kínáljuk ezt a rendkívül jó adottságokkal rendelkező, belvárosi ingatlant egy jó állapotú, gyönyörű ház 3. emeletén.
A 2 szobás lakás utcai nézetű és déli tájolásának köszönhetően napfényes. A fűtésről cirkó gondoskodik. Az ingatlanban rejlő lehetőségeknek köszönhetően átalakítható, konyhában ablak található. Frekventált elhelyezkedése miatt kitűnő közlekedési lehetőségeket biztosít a villamos, metró, busz által, valamint a boltok is a közelben található, pár perc sétára a Duna part illetve a Szabadság tér. Befektetés szempontjából, akár saját részre, akár ki-/továbbadásra is rendkívüli lehetőség.

Irányár: 66.000.000 Ft


VI. kerületi eladó lakás

A Dessewffy utcában ELADÓ egy 59 négyzetméter alapterületű, 2+fél szobás, panorámás, teljes körűen felújított, liftes, jó állapotú épület 5. emeletén lévő lakás. Fekvésének köszönhetően napos, világos ingatlan. Villany fűtéssel rendelkezik. Tömegközlekedés szempontjából kiváló, ugyanis a Nyugati tér, az Andrássy út is a közelben vannak.

A lakás egyedi adottságai: gyönyörű városi panoráma nyílik a Bazilikára és a Szabadság szoborra.

Felszerelések: a lakás berendezése az árban belefoglaltatik.

Irányár: 67.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu