Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2021/17.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2021/17.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


V. kerületi eladó lakás

A Kecskeméti utcában eladó egy 70 négyzetméter alapterületű, 3 szobás, teljes körűen felújított lakás. Jó állapotú, liftes épület 1. emeletén helyezkedik el. Fekvésének köszönhetően világos a nap nagy részében. Cirkó fűtéssel rendelkezik. Tömegközlekedés szempontjából kiváló.

Irányár: 74.000.000 Ft


Eladó ingatlan a Balassi Bálint utcában

A város szívében, az Olimpia-park szomszédságában ,szinte mindenhez közel a Balassi Bálint utcában, az V. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy felújítandó ingatlant. A 71 négyzetméteres, 3 szobás lakás egy nagyon szép, 6 emelettel rendelkező, liftes ház 6. emeletén helyezkedik el.
Az eladó lakás házközponti fűtésrendszerrel rendelkezik. Tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos.
Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont.
Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan, mivel a közelben található busz,metró, troli és villamosvonal is, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát.

Irányár: 108.900.000 Ft


VIII. kerületi eladó lakás

Eladó Budapesten, a VIII. kerületi József körúton egy 3. emeleti, 40 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan felújított állapotú, kilátása udvari, tájolásának köszönhetően világos, csendes. A budapesti (Belvárosi) lakás 2 szobával rendelkezik.
Mindkét szobában galéria került kialakításra.
A melegről cirkó fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Irányár: 35.900.000 Ft


VI. kerületi eladó lakás

Mindenhez közel, a belvárosban a Mozsár utcában, a VI. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy gyönyörű, felújított állapotú ingatlant. A 69 négyzetméteres, 3 szobás lakás egy jó állapotú, 4 emelettel rendelkező, liftes ház 4. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan Combi Cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik. Keleti tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát. 

Irányár: 59.900.000 Ft


Eladó lakás a Katona József utcában

A Katona József utcában, a 13. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy átlagos állapotú ingatlant. A 68 négyzetméteres, 3 szobás lakás egy kiváló állapotú, 6 emelettel rendelkező, liftes ház 3. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan házközponti fűtésrendszerrel rendelkezik. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát: 4-6 villamos, 3-as metró, buszok, Nyugati Pályaudvar.

Irányár: 49.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu