Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2021/27.
Eladó lakások Budapesten
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2021/27.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


Eladó lakás a Szív utcában

A Szív utca utcában eladó egy 64 négyzetméter alapterületű, 2 szobás, teljes körűen felújított, jó állapotú épület 1. emeletén lévő lakás.
Fekvésének köszönhetően napos.
Combi cirkó fűtéssel rendelkezik.

Irányár: 62.500.000 Ft


V. kerületi eladó lakás

Lipótváros közkedvelt részén eladó egy gyönyörű patinás liftes polgári ház 1. emeletén, egy déli fekvésű, nagy kőerkélyes, amerikai konyhás nappali+2 háló, 2 fürdős luxus lakás. Az ingatlan hivatalosan 62 négyzetméter, valóságban pedig 73 négyzetméteres.

A lakás márvány csempézett és járólapozott 2 fürdőszobája 1-1 toalettel, egyikben tusolóval a másikban pedig fürdőkáddal lett felújítva. Igazi ritkaságnak számít a belvárosi nagy kőerkélyes luxus lakás a 2 különnyíló hálószobával és 2 fürdőszobájával. A lakás felújításából és a rendkívül igényes bútorokból is látszik hogy saját részre készült. 2 szobában légkondicionáló gondoskodik a nyári hónapokban az ingatlan hűtéséről. Minkét hálószoba külön bejáratú és a lakás két végében helyezkedik el. A vadonatúj márvány lapos bútorok megbeszélés tárgyát képezik melyek a vételáron felül értendő. Lakás táv-felügyelettel ellátott riasztóval felszerelt.

Irányár: 89.900.000 Ft


VI. kerületi eladó lakás

Eladó egy teljes körűen felújított lakás a Jókai és a Lovag utca sarkán.
Paramétereit tekintve 104 négyzetméter ami, konyhából, nappaliból, 3 külön bejáratú hálószobából, egy fürdőből és egy külön WC-ből áll.
Ezen kívül tartozik még a lakáshoz egy külön tároló is. A ház felújítását 2020-ban fejezték be. A lakás a 2. emeleten található, ami lifttel megközelíthető és az ablakai pedig a Lovag utcára néznek. A parkolás könnyen megoldható, a szomszédos mélygarázsban bérelhető parkolóhely ára 40.000 Ft/hó.

Irányár: 87.000.000 Ft


Frissen felújított lakás az Eötvös utcában

A VI. kerületi Eötvös utcában, a Podmaniczky utcánál, 2008-ban emeletráépítéssel épült, duplex, nappali+ 5 hálószobás, 3 fürdős, 2 teraszos lakás eladó. Az ingatlan frissen felújított. Fűtésrendszere: cirkós. Az lakás klimatizált.

Irányár: 109.900.000 Ft


Eladó lakás a Csengery utcában

Az Oktogonhoz közel, az Andrássy úttól egy sarokra, déli fekvésű 2 különnyíló szobás, külön konyhás, hallos lakás eladó. Az ingatlan alapterülete 71 négyzetméter.

Irányár: 59.900.000 Ft


Eladó lakás a Zichy Jenő utcában 

Az Opera, Oktogon és Andrássy út vonzáskörzetében, a Zichy Jenő utcában kínálunk eladásra egy magasföldszinti, nappali és két hálószobával rendelkező, a tulajdoni lapon 73 négyzetméteres, de a gyakorlatban 80 négyzetméteres, külön garderobe szobával rendelkező remek elosztású lakást. Az ingatlant magas minőségben két éve teljeskörűen felújították.
Jelenleg magas hozammal van hosszútávú bérlőnek kiadva, így befektetőknek, mind saját célra is tökéletes választás.

Irányár: 74.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu