Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2021/30.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2021/30.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


VII. kerület, Bethlen Gábor utcai lakás

– 1. emeleti;
– 34 négyzetméter;
– szobák száma: 1.
– utcai nézet;
– fürdő wc egyben;
– teljeskörűen felújított (minőségi anyagok);
– parkolás utca, közterület;
– azonnal költözhető.

A belváros a Keleti pályaudvartól nem messze, kiváló közlekedéssel a Bethlen Gábor utca sétáló utcájánál eladó egy teljeskörűen felújított , modern, fiatalos lakás. A lakás közelében megtalálhatók élelmiszer boltok, kávézók, az Állatorvosi Egyetem, a Metropolitan Egyetem, és az Aréna pláza is.

A lakás fényárban úszik az utcai nézetnek köszönhetően, a hő- és hangszigetelt nyílászáróknak pedig biztosítják a csendet. Kedvező fenntartási költség!

Irányár: 32.900.000 Ft


Eladó lakás a Hegedű utcában

Eladó egy 76 négyzetméteres lakás a Hegedű utcában, az Oktogonhoz közel, egy lift nélküli ház második emeletén.
Az ingatlan két hálószobából, tágas nappaliból, konyhából, fürdőszobából, wc-ből, előszobából áll. Utcai nézettel rendelkezik az ingatlan.

Irányár: 64.990.000 Ft


Eladó lakás a Szív utcában

A Szív utca utcában eladó egy 64 négyzetméter alapterületű, 2 szobás, teljes körűen felújított, jó állapotú épület 1. emeletén lévő lakás.
Fekvésének köszönhetően napos.
Combi cirkó fűtéssel rendelkezik.

Irányár: 62.500.000 Ft


V. kerületi eladó lakás

Lipótváros közkedvelt részén eladó egy gyönyörű patinás liftes polgári ház 1. emeletén, egy déli fekvésű, nagy kőerkélyes, amerikai konyhás nappali+2 háló, 2 fürdős luxus lakás. Az ingatlan hivatalosan 62 négyzetméter, valóságban pedig 73 négyzetméteres.

A lakás márvány csempézett és járólapozott 2 fürdőszobája 1-1 toalettel, egyikben tusolóval a másikban pedig fürdőkáddal lett felújítva. Igazi ritkaságnak számít a belvárosi nagy kőerkélyes luxus lakás a 2 különnyíló hálószobával és 2 fürdőszobájával. A lakás felújításából és a rendkívül igényes bútorokból is látszik hogy saját részre készült. 2 szobában légkondicionáló gondoskodik a nyári hónapokban az ingatlan hűtéséről. Minkét hálószoba külön bejáratú és a lakás két végében helyezkedik el. A vadonatúj márvány lapos bútorok megbeszélés tárgyát képezik melyek a vételáron felül értendő. Lakás táv-felügyelettel ellátott riasztóval felszerelt.

Irányár: 89.900.000 Ft


VI. kerületi eladó lakás

Eladó egy teljes körűen felújított lakás a Jókai és a Lovag utca sarkán.
Paramétereit tekintve 104 négyzetméter ami, konyhából, nappaliból, 3 külön bejáratú hálószobából, egy fürdőből és egy külön WC-ből áll.
Ezen kívül tartozik még a lakáshoz egy külön tároló is. A ház felújítását 2020-ban fejezték be. A lakás a 2. emeleten található, ami lifttel megközelíthető és az ablakai pedig a Lovag utcára néznek. A parkolás könnyen megoldható, a szomszédos mélygarázsban bérelhető parkolóhely ára 40.000 Ft/hó.

Irányár: 87.000.000 Ft


Frissen felújított lakás az Eötvös utcában

A VI. kerületi Eötvös utcában, a Podmaniczky utcánál, 2008-ban emeletráépítéssel épült, duplex, nappali+ 5 hálószobás, 3 fürdős, 2 teraszos lakás eladó. Az ingatlan frissen felújított. Fűtésrendszere: cirkós. Az lakás klimatizált.

Irányár: 109.900.000 Ft


Eladó lakás a Csengery utcában

Az Oktogonhoz közel, az Andrássy úttól egy sarokra, déli fekvésű 2 különnyíló szobás, külön konyhás, hallos lakás eladó. Az ingatlan alapterülete 71 négyzetméter.

Irányár: 59.900.000 Ft


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu