Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2022/01.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2022/01.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


XIII. kerületi eladó lakás

Eladó Budapesten, a XIII. kerületi Mór utcában egy 1. emeleti, 45 négyzetméter alapterületű lakás.
Az ingatlan felújított állapotú, kilátása udvari. Tájolásának köszönhetően , csendes. A budapesti lakás 2 szobával rendelkezik. A melegről konvektoros fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Irányár: 36.000.000 Ft


Eladó lakás az Ó utcában

Az Andrássy út és az Operaház közelében a Bliss Hotelben eladó egy 57 négyzetméteres, amerikai-konyhás nappali plusz egy szobás, 2008-ban épült lakás.
Wellness és fitness részleg teszi boldogabbá a fáradt tulajdonos és vendégei mindennapjait. 24 órás portaszolgálat, ingyenes wifi, és műholdas tévé még fokozza az élvezeteket.
Az 1.emeleti ingatlan teljes berendezéssel eladó, ami benne van az árban!

Irányár: 64.000.000 Ft


Eladó lakás a Corvin-közben

Budapesten, a VIII. kerületben, a Kisfaludy utcában kínálunk eladásra egy frissen felújított ingatlan. A lakás egy jó állapotú, műszakilag felújított, 5 emelettel rendelkező, liftes ház fél emeletén helyezkedik el. Az ablakok elhelyezkedését nézve 1. emeletnek is lehet tekinteni, ugyanis nem lehet belátni az amúgy sem forgalmas, közlekedő autók zajától mentes Kisfaludy utcáról. A 3 plusz fél szobás, 110 négyzetméter alapterületű eladó lakás cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik. Tájolásának és elhelyezkedésének köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos.
Az ingatlan lokációja kiváló, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: szupermarket, egyetem, bevásárlóközpont, éttermek, mozi. Közlekedés szempontjából is kiváló választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyek a kényelmes, és gyors utazást hivatottak szolgálni: [4-es 6-os villamos, 6-os busz, és M3-as metró].

Irányár: 95.000.000 Ft


VII. kerületi eladó lakás

Az Almássy téren kínálunk megvételre egy 71 négyzetméteres, nappali + 2 hálós, erkélyes felújított lakás, bérlővel együtt.
Egy jó adottságú, rendezett, szép, liftes ház 4. emeletén található az ingatlan.
Gáz cirkó fűtéssel rendelkezik, klíma és riasztó berendezéssel ellátott.
Mindkét hálószobához tartozik 1-1 db erkély.
Az irányár tartalmazza a lakásban található bútorokat.

Irányár: 75.000.000 Ft


 

További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu