Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2022/02.
Eladó belvárosi lakások
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2022/02.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


II. kerületi eladó lakás

Eladó Budapesten, a II. kerületi Pasaréti úton egy 3. emeleti, 58 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan felújított állapotú, kilátás a Budai hegyekre, gyönyörű panorámával, Észak tájolásának köszönhetően világos, csendes. A budapesti lakás 2 szobával rendelkezik. A melegről házközponti, egyedi mérésű fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Irányár: 116.900.000 Ft


Mozsár utcai eladó lakás

Megvételre kínáljuk ezt a rendkívül jó adottságokkal rendelkező, belvárosi ingatlant egy felújításra szoruló ház 3. emeletén. A 3 szobás lakás udvari nézete és tájolása miatt jellemzően részben világos. A fűtésről házközponti fűtés gondoskodik. Frekventált elhelyezkedése miatt kitűnő közlekedési lehetőségeket biztosít a [70, 78 troli busz] és az [M3-as metró] is a közelben található. Befektetőknek és nagycsaládosoknak kiváló lehetőség.

Irányár: 96.000.000 Ft


V. kerületi eladó lakás

Eladó az V. kerületben, remek közlekedés mellett, gyönyörű szecesszíós házban egy felújított lakás.

Paraméterek:

A lakás az 1. emeleten található, liftes házban. 38 négyzetméter, ami magában foglal egy amerikai konyhás nappalit, 6 négyzetméter galériával és egy fürdőt. A fürdőszoba teljes alapterülete felett (közel 4 négyzetméter) egy padlástér került kialakításra, mely hatalmas tárolókapacitást jelent leendő tulajdonosa számára. A melegről cirkó és padlófütés gondoskodik.
Az ár tartalmazza a teljes bútorzatot. Udvari nézetének és tájolásának köszönhetően csendes, világos a nap nagy részében.

Irányár: 56.900.000 Ft


XIII. kerületi eladó lakás

Eladó Budapesten, a XIII. kerületi Mór utcában egy 1. emeleti, 45 négyzetméter alapterületű lakás.
Az ingatlan felújított állapotú, kilátása udvari. Tájolásának köszönhetően , csendes. A budapesti lakás 2 szobával rendelkezik. A melegről konvektoros fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Irányár: 36.000.000 Ft


Eladó lakás az Ó utcában

Az Andrássy út és az Operaház közelében a Bliss Hotelben eladó egy 57 négyzetméteres, amerikai-konyhás nappali plusz egy szobás, 2008-ban épült lakás.
Wellness és fitness részleg teszi boldogabbá a fáradt tulajdonos és vendégei mindennapjait. 24 órás portaszolgálat, ingyenes wifi, és műholdas tévé még fokozza az élvezeteket.
Az 1.emeleti ingatlan teljes berendezéssel eladó, ami benne van az árban!

Irányár: 64.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu