Főoldal>Lakásválogatások>Hétindító lakásválogatás 2022/03.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

Hétindító lakásválogatás 2022/03.

“Hétindító lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


Eladó ingatlan a Veres Pálné utcában

Budapesten, az V. kerületben, a Veres Pálné utcában kínálunk egy kitűnő állapotú ingatlant. A lakás egy szép állapotú, 5 emelettel rendelkező, liftes ház földszintjén helyezkedik el. A két szobás, 36 négyzetméter alapterületű eladó lakás házközponti fűtésrendszerrel rendelkezik.
Az ingatlan lokációja kiváló, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is kiváló választás az ingatlan, mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyek a kényelmes, és gyors utazást hivatottak szolgálni: az M3 a Ferenciek térnél, és megannyi busz és villamos.

Irányár: 45.900.000 Ft


II. kerületi eladó lakás

Eladó Budapesten, a II. kerületi Pasaréti úton egy 3. emeleti, 58 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan felújított állapotú, kilátás a Budai hegyekre, gyönyörű panorámával, Észak tájolásának köszönhetően világos, csendes. A budapesti lakás 2 szobával rendelkezik. A melegről házközponti, egyedi mérésű fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Irányár: 116.900.000 Ft


Mozsár utcai eladó lakás

Megvételre kínáljuk ezt a rendkívül jó adottságokkal rendelkező, belvárosi ingatlant egy felújításra szoruló ház 3. emeletén. A 3 szobás lakás udvari nézete és tájolása miatt jellemzően részben világos. A fűtésről házközponti fűtés gondoskodik. Frekventált elhelyezkedése miatt kitűnő közlekedési lehetőségeket biztosít a [70, 78 troli busz] és az [M3-as metró] is a közelben található. Befektetőknek és nagycsaládosoknak kiváló lehetőség.

Irányár: 96.000.000 Ft


V. kerületi eladó lakás

Eladó az V. kerületben, remek közlekedés mellett, gyönyörű szecesszíós házban egy felújított lakás.

Paraméterek:

A lakás az 1. emeleten található, liftes házban. 38 négyzetméter, ami magában foglal egy amerikai konyhás nappalit, 6 négyzetméter galériával és egy fürdőt. A fürdőszoba teljes alapterülete felett (közel 4 négyzetméter) egy padlástér került kialakításra, mely hatalmas tárolókapacitást jelent leendő tulajdonosa számára. A melegről cirkó és padlófütés gondoskodik.
Az ár tartalmazza a teljes bútorzatot. Udvari nézetének és tájolásának köszönhetően csendes, világos a nap nagy részében.

Irányár: 56.900.000 Ft


XIII. kerületi eladó lakás

Eladó Budapesten, a XIII. kerületi Mór utcában egy 1. emeleti, 45 négyzetméter alapterületű lakás.
Az ingatlan felújított állapotú, kilátása udvari. Tájolásának köszönhetően , csendes. A budapesti lakás 2 szobával rendelkezik. A melegről konvektoros fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Irányár: 36.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu