Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki Lakásválogatás 2020/27.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

Pénteki Lakásválogatás 2020/27.

Újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


IX. kerületi eladó lakás

Jó lakás, jó helyen, jó áron eladó.
Budapesten, a IX. kerületben, a Tompa utcában kínálunk megvételre egy felújítandó ingatlant.
A lakás egy jó állapotú, 6 emelettel rendelkező, liftes ház 2. emeletén helyezkedik el. Az 1 szobás, 31 négyzetméteres alapterületű ingatlan házközponti fűtésrendszerrel rendelkezik.
Tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan lokációja kiváló, a közelben minden elérhető amire szüksége lehet. Közlekedés szempontjából is kiváló választás .

Irányár: 27.000.000 Ft


VII. kerületi eladó ingatlan

Csengery utcában, AIRBNB ENGEDÉLYES házban, FELÚJÍTOTT, jó ár-érték arányú, ERKÉLYES lakás eladó!

A lakás 4 méteres belmagasságú, világos, több felújításon is átesett az elmúlt 4 évben. Ezen felújítások során az elektromos-, és vízvezetékek cseréje, egy új konyhabútor beépítése, burkolat cserék, festés és a fűtési rendszer cseréje is megtörtént.

A galériás szobában, illetve a nappaliban is légkondicionáló található.
A nappali a mérete miatt kettéosztható, akár még egy különnyíló hálószoba kialakítható belőle.

A lakás különlegessége, hogy nappalijának egyik falfelületén festett \”mozivászon\” lett kialakítva, ezzel szemben projektor és mozikanapé van, így otthon is teljes értékű moziélményt kapnak a lakók. A mozis kanapé és projektor a lakással együtt megvásárolható.

Irányár: 62.900.000 Ft


Izabella utcai eladó lakás

Csendes mellékutcára néző jó hangulatú lakás, tágas terekkel, külön konyhával, kiváló közlekedésnél.
Az ingatlan 2 szobás, 66 négyzetméteres.

Irányár: 44.900.000 Ft


VI. KERÜLET DIPLOMATANEGYED, MAGASFÖLDSZINTEN LAKÁS/IRODA

Kmety György utcában eladó, magasföldszinti (utcáról nem látni be, ablak alja 2,5 méter felett van, a belső udvar felől normál fszt.) irodának / lakásnak kialakított ingatlan.
Tökéletes könyvelésre, ügyvédi irodának, vagy lakásnak. Szükség esetén átalakítható 3 szobásnak, vagy két kisebb lakásnak is.
Tulajdoni lapon hivatalosan 79 négyzetméter, gyakorlatilag kimérve kicsit több, kb. 81. négyzetméter.

A házba való bejutást kód és kaputelefon segíti, valamint riasztó és kamera rendszer is ki van építve a lakásban és a bejáratnál.
Az ingatlanba belépve balra előszoba, jobbra recepció található (a félszobából lett kialakítva), továbbhaladva konyha, egy kisebb szerverszoba/tároló, külön wc+kézmosó, fürdőszoba (kád + zuhanyzó és kézmosó, mosógép), 2 külön és egybe is nyitható szoba van (26 és 18 négyzetméter), mely igény szerint tovább bővíthető galériával.
A belmagassága 3,6 méter feletti, kazettás álmennyezettel, beépített világítással.
A külső nyílászárók hőszigetelt, biztonsági üveggel, redőnnyel szereltek (a bejárati ajtón, és konyha ablakon elektromos vezérlésű), bent pedig fa ajtók vannak.
Fűtése gáz cirkó (radiátorral) és a nagyobbik szobában klíma is van.
Az ingatlanhoz tartozik egy kisebb pincei tároló és az udvarban bicikli tartó. A társasház hozzájárult irodaként való hasznosításhoz is. A közös költség 14000 ft havonta, mely a szokásos díjakat tartalmazza. A háznak van megtakarítása, a lift már korábban ki lett építve, a belső karbantartást folyamatosan végzik, a lakóközösség jó.

Irányár: 54.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu