Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2020/30.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2020/30.

Újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


V. kerületi eladó lakás

Az V.kerületben, a Bajcsy-Zsilinszky úton, a Bazilikától pár perc sétára kínálunk megvásárlásra egy igazi kis ékszerdobozt.
68 négyzetméter alapterületű, elosztása: tágas nappali, világos hálószoba, egyedileg megtervezett konyha.
Amerikai konyha, szagelszívóval és beépített téglapulttal, eredeti boltíves téglaboltozattal, olasz hidegburkolattal.
Vadonatúj kiépített, padlófűtéses fürdőszoba, Ariston cirkóval, zuhanykabinnal, beépített Laufen mosdóval és wc-vel.
A nappali és a hálószoba laminált padlóval borított, épített díszkandallóval és autentikus téglafallal.
A lakásban teljes víz-, és villany vezeték kicserélve, vadonatúj fa nyílászárók és riasztó berendezés kiépítve, biztonsági, betörésbiztos DTP ajtó.
Az épület műemlékvédelem alatt áll, gyönyörűen kialakított belső kerttel rendelkezik.

Irányár: 89.000.000 Ft


Eladó lakás a Vámház körúton

A Vámház körúton kínáljuk megvételre ezt a 34 négyzetméteres, 1 szobás, galériás lakást megvételre egy jól karbantartott ház 2. emeletén.

Az ingatlan egy teljeskörű felújításon esik át, mely az esztétikai felújításon kívül magán foglalja a teljes gépészet felújítását is.

Fűtéséről elektromos padlófűtés gondoskodik.

A hirdetésben látható képek referencia képek, a lakás bútorozatlan állapotában eladó.

Irányár: 44.900.000 Ft


V. kerületi eladó lakás

A Vámház körúton kínáljuk megvételre ezt a 30 négyzetméteres, 1+1 szobás lakást megvételre egy jól karbantartott ház 2. emeletén.

Az ingatlan egy teljeskörű felújításon esik át, mely az esztétikai felújításon kívül magában foglalja a teljes gépészet felújítását is.

Fűtéséről elektromos padlófűtés gondoskodik.

A hirdetésben látható képek referencia képek, a lakás bútorozatlan állapotában eladó.

Irányár: 36.900.000 Ft


Eladó lakás az V. kerületben

A Nyugatitól 3 perc sétára, a csendes Kálmán Imre utcában eladó egy félemeleti, hangulatos kis lakás teljes berendezéssel. Egyetemre készülőknek ideális megoldás. A lakás udvari nézetű, a félemeletre lift nem vezet.

Irányár: 26.500.000 Ft


Eötvös utcai eladó lakás

Mindenhez közel a belvárosban az Eötvös utcában, a VI. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy nagyon jó állapotú ingatlant.
A 47 négyzetméteres, 2 szobás lakás egy nagyon szép, 4. emelettel rendelkező, liftes patinás ház 2. emeletén helyezkedik el.
Az eladó lakás klimatizált, energiatakarékos elektromos fűtésrendszer kialakításával újították fel. Déli tájolásának köszönhetően az ingatlan napfényes, egész nap világos.
Az eladó lakás elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac és bevásárlóközpont.
Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan: a Nyugati pályaudvar és az Eiffel tér 2 perc könnyű sétával érhető el, a Westend főbejárata pedig gyalog mindössze 5 percre található.
Az ingatlan új tulajdonosa könnyedén eljut a főváros forgatagába: 2 percre vannak az M3 metró, a 4-6-os villamos, a 9, 26, 91, 191, 291, 914, 914A, 923, 931, 934, 950 és 950A autóbuszok megállói.

Irányár: 42.200.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu