Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2020/36.
Eladó budapesti ingatlanok
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2020/36.

Újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


VI. kerületi eladó lakás

A Zichy Jenő utcában, a VI. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy jó építésű, a homlokzat frissen felújított, jó állapotú ingatlant.
A 42 négyzetméteres, 2 szobás lakás egy 5 állapotú, 2 emelettel rendelkező, lift nélküli ház 1. emeletén helyezkedik el. Az eladó lakás Konvektor fűtéssel rendelkezik.
Tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont.

Irányár: 39.900.000 Ft


Eladó ingatlan a Csengery utcában

Eladó Budapesten, a VI. kerületi Csengery utcában egy fél emeleti, 53 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan felújított állapotú, kilátása udvari, tájolásának köszönhetően világos, csendes.
A budapesti (Belvárosi) lakás 2 szobával rendelkezik. A melegről konvektor fűtése gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket. 

Irányár: 37.900.000 Ft


XII. kerületi eladó ingatlan

Eladó a Városmajor utcában egy rendezett ház második emeletén, egy erkélyes nagyszerű zöld kertre néző csendes lakás. A frissen és színvonalasan felújított otthon áll egy étkezős nappaliból, hálószoba, fürdőszoba, külön wc biztosítja a kimagasló komfort érzetet.
Elhelyezkedése kiváló, pár perc sétával elérhető a Széll Kálmán tér számos közlekedési eszköze.

Irányár: 47.500.000 Ft


Eladó lakás az Alkotás utcában

A MOM parktól pár perc sétára, a Mamut és a Déli pályaudvar közelében eladó egy világos, tehermentes lakás.
Teljeskörűen felújított, tehát nemcsak látvány felújításon esett át. Minden közmű egyedi méréses.
Hangulatvilágítással felszerelt, tágas, nagy ablakos nappalival, jó fényviszonyokkal, a konyhában új gépekkel felszerelt, régóta meglévő lakóközösséggel várja új lakóját. A lakásba azonnal belehet költözni.

Irányár: 52.000.000 Ft


IX. kerületi eladó lakás

A IX. kerületi Lenhossék utcában, 2006-ban épült házban kínálunk eladásra egy 43 négyzetméteres, nappali+ 1 hálószobás, újszerű állapotú lakást, melyhez tartozik 13 négyzetméteres kert/ terasz is.

Irányár: 41.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu