Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2021/1.
Eladó budapesti ingatlanok
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2021/1.

Újra a szokásos “Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


V. kerületi eladó lakás

Mindenhez közel, a belvárosban, az Alkotmány utcában, az V. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy gyönyörű, nagyon jó állapotú ingatlant.
A 104 négyzetméteres, 3 szobás lakás, egy 4 emelettel rendelkező, liftes ház 3. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan combi cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik.
Tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, 100 méterre található a Parlament, és több nevezetesség. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan.

Irányár: 125.000.000 Ft


Eladó lakás a Kálmán Imre utcában

Az V. kerületben, a Kálmán Imre utcában kínálunk megvételre egy magas emeleti, világos, 52 négyzetméteres lakást.
Az ingatlan 2 szobával rendelkezik.

Irányár: 44.900.000 Ft


2 bejáratos ingatlan a Wesselényi utcában

A Wesselényi utcában, a Zsinagógánál kínálunk megvételre egy igényesen felújított 57 négyzetméteres lakást, mely elosztásának köszönhetően két bejáratot tett lehetővé, így egy 26 és egy 31 négyzetméteres stúdió lakás került kialakításra, melyekben a 4.4 méteres belmagasság miatt álló galéria biztosítja a hálószobákat.
Az ingatlanok fűtése elektromos, inverteres klímával felszereltek, a közös költség 11000 Ft, mely a vízfogyasztást nem tartalmazza.
A társasház rendezett, tiszta, lakóközössége békés.

Irányár: 69.900.000 Ft


Rózsa utcai eladó lakás

Eladó Budapesten, a VI. kerületi Rózsa utcában egy 3. emeleti, 56 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan szép állapotú, Észak-Nyugat tájolásának köszönhetően világos, csendes.
A budapesti (Belvárosi) lakás 2 szobával rendelkezik. A melegről Cirkó fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Irányár: 46.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu