Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2021/15.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2021/15.

“Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


VI. kerületi eladó lakás

Mindenhez közel, a belvárosban a Mozsár utcában, a VI. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy gyönyörű, felújított állapotú ingatlant. A 69 négyzetméteres, 3 szobás lakás egy jó állapotú, 4 emelettel rendelkező, liftes ház 4. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan Combi Cirkó fűtésrendszerrel rendelkezik. Keleti tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát. 

Irányár: 59.900.000 Ft


Eladó lakás a Katona József utcában

A Katona József utcában, a 13. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy átlagos állapotú ingatlant. A 68 négyzetméteres, 3 szobás lakás egy kiváló állapotú, 6 emelettel rendelkező, liftes ház 3. emeletén helyezkedik el. Az eladó ingatlan házközponti fűtésrendszerrel rendelkezik. Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont. Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan mivel a közelben találhatóak az alábbi járatok, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát: 4-6 villamos, 3-as metró, buszok, Nyugati Pályaudvar.

Irányár: 49.900.000 Ft


XIII. kerületi eladó lakás

Eladó Budapesten, a XIII. kerületi Szent László út – Dolmány utca sarkán lévő, 2004-es új építésű házban egy 2. emeleti, 36 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan jó állapotú, kilátása utcai, tájolásának köszönhetően nagyon világos, és csendes. Az egész Dolmány utca új építésű házakkal van tele, ez Angyalföld zöldövezeti része.
A budapesti lakás 1,5 szobával rendelkezik. A melegről házközponti egyedi méréssel fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Irányár: 31.900.000 Ft


V. kerületi eladó ingatlan

Megvételre kínáljuk ezt a rendkívül jó adottságokkal rendelkező, belvárosi ingatlant egy jó állapotú, gyönyörű ház 3. emeletén.
A 2 szobás lakás utcai nézetű és déli tájolásának köszönhetően napfényes. A fűtésről cirkó gondoskodik. Az ingatlanban rejlő lehetőségeknek köszönhetően átalakítható, konyhában ablak található. Frekventált elhelyezkedése miatt kitűnő közlekedési lehetőségeket biztosít a villamos, metró, busz által, valamint a boltok is a közelben található, pár perc sétára a Duna part illetve a Szabadság tér. Befektetés szempontjából, akár saját részre, akár ki-/továbbadásra is rendkívüli lehetőség.

Irányár: 66.000.000 Ft


VI. kerületi eladó lakás

A Dessewffy utcában ELADÓ egy 59 négyzetméter alapterületű, 2+fél szobás, panorámás, teljes körűen felújított, liftes, jó állapotú épület 5. emeletén lévő lakás. Fekvésének köszönhetően napos, világos ingatlan. Villany fűtéssel rendelkezik. Tömegközlekedés szempontjából kiváló, ugyanis a Nyugati tér, az Andrássy út is a közelben vannak.

A lakás egyedi adottságai: gyönyörű városi panoráma nyílik a Bazilikára és a Szabadság szoborra.

Felszerelések: a lakás berendezése az árban belefoglaltatik.

Irányár: 67.000.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu