Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2021/17.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2021/17.

“Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


Eladó lakás a Zichy Jenő utcában

A VI. kerület közkedvelt részén a Zichy Jenő utcában kínáljuk megvételre ezt a 35 négyzetméteres, 1+1 különnyíló szobás 1. emeleti utcai lakást.
Nagyszerű elosztásának és az élhető galériáknak köszönhetően ideális bérbeadásra, vagy első lakásnak, testvérpároknak. A fürdőszoba felett helyett kapott egy méretes tároló is.
A lakás mindkét szobájában helyet kapott egy kb. 6-6 négyzetméteres galéria, melyek kellemesen használhatóak a 4 méteres belmagasságnak köszönhetően.
Fűtéséről konvektor és elektromos panelek gondoskodnak.
Közös költsége mindössze 12.500 Ft, mely tartalmazza a korlátlan hidegvíz fogyasztást.
Az épület külső homlokzata átlagos, a kapubejáró és a lépcsőház pár éven belül voltak felújítva.

Irányár: 36.900.000 Ft


Eladó lakás a Szép utcában

Eladó Budapesten, az V. kerületi Szép utcában egy 3. emeleti, 48 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan beköltözhető, kilátása udvari, tájolásának köszönhetően világos, csendes. A budapesti (Belvárosi) lakás 1,5 szobával rendelkezik. A melegről házközponti fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket. 

Irányár: 51.900.000 Ft


V. kerületi eladó lakás

A Kecskeméti utcában eladó egy 70 négyzetméter alapterületű, 3 szobás, teljes körűen felújított lakás. Jó állapotú, liftes épület 1. emeletén helyezkedik el. Fekvésének köszönhetően világos a nap nagy részében. Cirkó fűtéssel rendelkezik. Tömegközlekedés szempontjából kiváló.

Irányár: 74.000.000 Ft


Eladó ingatlan a Balassi Bálint utcában

A város szívében, az Olimpia-park szomszédságában ,szinte mindenhez közel a Balassi Bálint utcában, az V. kerület közkedvelt részén kínálunk megvételre egy felújítandó ingatlant. A 71 négyzetméteres, 3 szobás lakás egy nagyon szép, 6 emelettel rendelkező, liftes ház 6. emeletén helyezkedik el.
Az eladó lakás házközponti fűtésrendszerrel rendelkezik. Tájolásának köszönhetően, az ingatlan az egész nap során világos.
Az ingatlan elhelyezkedése kitűnő, a közelben elérhetőek az alábbi szolgáltatások: orvosi rendelő, szupermarket, óvoda, iskola, piac, bevásárlóközpont.
Közlekedés szempontjából is nagyszerű választás az ingatlan, mivel a közelben található busz,metró, troli és villamosvonal is, amelyeknek köszönhetően az ingatlan új tulajdonosa könnyedén a főváros forgatagában találhatja magát.

Irányár: 108.900.000 Ft


VIII. kerületi eladó lakás

Eladó Budapesten, a VIII. kerületi József körúton egy 3. emeleti, 40 négyzetméter alapterületű lakás. Az ingatlan felújított állapotú, kilátása udvari, tájolásának köszönhetően világos, csendes. A budapesti (Belvárosi) lakás 2 szobával rendelkezik.
Mindkét szobában galéria került kialakításra.
A melegről cirkó fűtési rendszer gondoskodik. Központi elhelyezkedése biztosítja a frekventált, jó közlekedési lehetőségeket.

Irányár: 35.900.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu