Főoldal>Lakásválogatások>Pénteki lakásválogatás 2021/24.
Eladó budapesti lakások
Lakásválogatások

Pénteki lakásválogatás 2021/24.

“Pénteki lakásválogatás” rovatunkkal jelentkezünk, amelyben a Central Home aktuális kínálatából mutatunk be Nektek néhány ingatlant! 


VI. kerületi eladó lakás

Eladó egy teljes körűen felújított lakás a Jókai és a Lovag utca sarkán.
Paramétereit tekintve 104 négyzetméter ami, konyhából, nappaliból, 3 külön bejáratú hálószobából, egy fürdőből és egy külön WC-ből áll.
Ezen kívül tartozik még a lakáshoz egy külön tároló is. A ház felújítását 2020-ban fejezték be. A lakás a 2. emeleten található, ami lifttel megközelíthető és az ablakai pedig a Lovag utcára néznek. A parkolás könnyen megoldható, a szomszédos mélygarázsban bérelhető parkolóhely ára 40.000 Ft/hó.

Irányár: 87.000.000 Ft


Frissen felújított lakás az Eötvös utcában

A VI. kerületi Eötvös utcában, a Podmaniczky utcánál, 2008-ban emeletráépítéssel épült, duplex, nappali+ 5 hálószobás, 3 fürdős, 2 teraszos lakás eladó. Az ingatlan frissen felújított. Fűtésrendszere: cirkós. Az lakás klimatizált.

Irányár: 109.900.000 Ft


Eladó lakás a Csengery utcában

Az Oktogonhoz közel, az Andrássy úttól egy sarokra, déli fekvésű 2 különnyíló szobás, külön konyhás, hallos lakás eladó. Az ingatlan alapterülete 71 négyzetméter.

Irányár: 59.900.000 Ft


Eladó lakás a Zichy Jenő utcában 

Az Opera, Oktogon és Andrássy út vonzáskörzetében, a Zichy Jenő utcában kínálunk eladásra egy magasföldszinti, nappali és két hálószobával rendelkező, a tulajdoni lapon 73 négyzetméteres, de a gyakorlatban 80 négyzetméteres, külön garderobe szobával rendelkező remek elosztású lakást. Az ingatlant magas minőségben két éve teljeskörűen felújították.
Jelenleg magas hozammal van hosszútávú bérlőnek kiadva, így befektetőknek, mind saját célra is tökéletes választás.

Irányár: 74.900.000 Ft


Eladó lakás a Jobbágy utcában

A Keleti-pályaudvar környékén, újszerű házban, közvetlenül parkra néző lakás.
Első lakásnak kiváló. Az utca nemrég lett felújítva, infrastruktúrája tökéletes. A környéken utcán illetve a mélygarázsban is lehet parkolni. A garázs külön bérlendő!

Irányár: 34.990.000 Ft


További információért fordulj bizalommal munkatársainkhoz!
Email: info@centralhome.hu

Vagy keresd fel weboldalunkat, ahol további eladó budapesti ingatlanok közül válogathatsz!
www.centralhome.hu